Şimdi bağış yap

ACİL DURUMDA OLAN İNSANLARA YARDIM EDİN

BAĞIŞLAMAK
Bağışlarınız doğrudan ihtiyaç sahibi insanlara insani ve mali yardımlar olarakAcil yardımdan yetimlere bakmaya kadar hertürlü yardım gönderiliyor.

Ortalama bağış sadece 25 € 'dur. Hepimiz katkıda bulunursak, ihtiyacı olan insanlar için neler yapabileceğimiz konusunda bir sınır yoktur.

YARDIMLARINIZI ŞU ŞEKİLDE ULAŞTIRABİLİRSİNİZ

DİĞER YOLLAR

PayPal, iDEAL ve Kredi Kartına ek olarak, kendi hesabınızdan para çekilmesi için bir yetki formu doldurarak da bağış yapabilirsiniz.

HAVALE
Banka havalesiyle ödeme yapmayı tercih etmeniz durumunda, ihtiyacınız olan kuruluşumuzun ayrıntılarını aşağıda bulabilirsiniz.

ING BANK
IBAN: NL12 INGB 0009 6324 86
BIC: INGBNL2A

KUDUS VAKFI BİRDİR

ANBI BELGESİ

Kudüs Vakfı ANBİ Belgesine (Kamu Yararına Çalışan Kurumlar) statüsüne sahiptir.
Bu şekilde Kudüs Vakfı’na yaptığınız yardımlarınızdan dolayı yıl sonunda vergi  dairesinemüracaat ederek şayet gerekli şartları yerine getiriyorsanız vergi iadesindenyararlanabilirsiniz.

Bunun için Vakfımızdandan Vakıf Bilgileri bölümünde bulabileceğiniz vergi verilerine ihtiyacınız olabilir.